Looking For Anything Specific?

Ali Koç Aziz Yıldırım - Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a Alex'li yanıt - SPOR - Haber16 / 3temmuz sürecinde fenerbahçeye alçakça saldıran gazeticelerle söyleşi yapan aziz yıldırım.

Ali Koç Aziz Yıldırım - Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a Alex'li yanıt - SPOR - Haber16 / 3temmuz sürecinde fenerbahçeye alçakça saldıran gazeticelerle söyleşi yapan aziz yıldırım.. Koç, aziz yıldırım'ın sert ifadelerine aynı şekilde yanıt verdi Ali koç, aziz yıldırım'ın 3 temmuz'da başarılamayan ayrışma şimdi başarıldı. Ali koç'un başkan adaylığının fenerbahçe'yi böldüğünü söyledi. Eski başkan aziz yıldırım'ın, oyuncuların 1 kuruş alacağı yoktur. Fenerbahçe'nin tarihi seçimli kongresinde gerilim tavan yaptı.

Fenerbahçe'nin yeni başkanı ali koç, kongrede aziz yıldırım'ın kazanırsam kulübe 150 milyon tl vereceğim. sözlerinin ardından bir fazlasını vereceğim. demişti. Ali koç'un başkan adaylığının fenerbahçe'yi böldüğünü söyledi. Fenerbahçe başkanı aziz yıldırım, ali koç'un 1.5 yıldır kongre çığırtkanlığı yapıldığını savunurken, fenerbahçe camiası artık bölünmüştür, ali koç'u tebrik ediyorum dedi. Fenerbahçe yüksek divan kurulu'nda konuşan ali koç, aziz yıldırım'a başkanlık yolunda meydan okudu. Fenerbahçe'de 3 haziran'da başkan seçilen ali koç'un bahsettiği kötü tablonun sebebi ortaya çıktı.

Aziz Yıldırım ile yarışan Ali Koç kimdir?
Aziz Yıldırım ile yarışan Ali Koç kimdir? from img.piri.net
Eski fenerbahçe başkanı aziz yıldırım'ın açıklamaları şöyle 3 temmuz kumpasını es geçti. Aziz yildirim'in öncelikli derdi fenerbahçe'nin ba$arisidir. Aziz yıldırım, katıldığı bir televizyonda fenerbahçe başkanlık seçimleri öncesinde bir dizi açıklamada bulundu. Fenerbahçe camiası artık bölünmüştür, ali koç'u tebrik ediyorum sözlerine yanıt verdi. Ali koç, artık aziz yıldırım'a kırgın değil kızgın olduğunu ifade etti. Geçen gün aziz yıldırım'ın kendisine yönelik ağır eleştirilerine cevap veren. Ali koç 1907 tribünü'nün o dönemki başkan aziz yıldırım ve yöneticilerin eseri olduğunu belirterek şu an 1907 tribünündeyiz. Aziz yildirim amatör, ali koç ise profesyonel ve organize bir kötülüktür.

3temmuz sürecinde fenerbahçeye alçakça saldıran gazeticelerle söyleşi yapan aziz yıldırım.

Ali koç ve aziz yıldırım kavgası derlemeler. Aziz yildirim'in öncelikli derdi fenerbahçe'nin ba$arisidir. Ali koç, aziz yıldırım'ın 3 temmuz'da başarılamayan ayrışma şimdi başarıldı. Konuşmasında aziz yıldırım'ın eleştirilerine de yanıt veren ali koç, benim için sadece aziz yıldırım'sınızdır. Ali koç, artık aziz yıldırım'a kırgın değil kızgın olduğunu ifade etti. Başkan adayları ali koç ve aziz yıldırım'ın fenerbahçe seçimli olağan genel kurulu'nda kendilerine verilen ek sürede konuşmalarının tamamı.tivibu. Ali koç'un başkan adaylığının fenerbahçe'yi böldüğünü söyledi. Ali koç 'tan aziz yildirim'a sert sözler: Ali koç'un konuşmasından satır başları Fenerbahçe'nin yeni başkanı ali koç, kongrede aziz yıldırım'ın kazanırsam kulübe 150 milyon tl vereceğim. sözlerinin ardından bir fazlasını vereceğim. demişti. Fenerbahçe başkanlığı için yarışan ali koç ile aziz yıldırım'ın gerginliği konuşmaların ardından da devam etti. Fenerbahçe başkanı yıldırım, ali koç'un başkan adaylığının fenerbahçe'yi böldüğünü söyledi. Aziz yıldırım, fenerbahçe kulübü'ne vereceği parayı da açıkladı.

Azız yıldırım'a da şapka çıkartmak lazım. 3 yıl önce fenerbahçe kongresinde sayın ali koç büyük teveccühle başkan seçildi. Eski başkan aziz yıldırım'ın, oyuncuların 1 kuruş alacağı yoktur. Koç, aziz yıldırım'ın sert ifadelerine aynı şekilde yanıt verdi Bu fenerbahçe düşmanlarnı karşısında görmek istemeyen adeta hokkabaz yapan ali koç.

Ali Koç'un korktuğu başına geldi, Tribünlerde Aziz ...
Ali Koç'un korktuğu başına geldi, Tribünlerde Aziz ... from www.haber16.com
Başkan adayları ali koç ve aziz yıldırım'ın fenerbahçe seçimli olağan genel kurulu'nda kendilerine verilen ek sürede konuşmalarının tamamı.tivibu. Mahkemeye vermezseniz adam değilsiniz / 25.06.2021. Ali koc'un rahatlikla galip gelecegi versus. Fenerbahçe başkanı ali koç, benim bir fetö projesi olduğumu anlatmışsınız, yazıklar olsun. Fenerbahçe başkanı aziz yıldırım, kulübün haziran ayındaki kongresinde başkan adaylığını uzun bir süre önce açıklayan ali koç'u işaret ederek, hiçbir kulüpte 16 ay önceden aday çıkmaz. dedi. Eski fenerbahçe başkanı aziz yıldırım'ın açıklamaları şöyle 3 temmuz kumpasını es geçti. O olmasaydı ben burada olmazdım, bu stat olmazdı. dedi. Futbolu yöneten kurum iflas etmiş durumda dedi.

Fenerbahçe başkanı ali koç, olağan seçimli genel kurul'un ilk gününde aziz yıldırım'a yanıt verdi.

Geçen gün aziz yıldırım'ın kendisine yönelik ağır eleştirilerine cevap veren. Fenerbahçe başkanı aziz yıldırım, başkan adayı ali koç'un dün akşam üyelerle bir araya geldiği toplantıda yaptığı, 'arkamdan işler, kumpaslar çevriliyor' sözleri üzerine bir açıklama yaptı. Eski başkan aziz yıldırım'ın, oyuncuların 1 kuruş alacağı yoktur. Koç, aziz yıldırım'ın sert ifadelerine aynı şekilde yanıt verdi Fenerbahçe başkanlığı için yarışan ali koç ile aziz yıldırım'ın gerginliği konuşmaların ardından da devam etti. Bu fenerbahçe düşmanlarnı karşısında görmek istemeyen adeta hokkabaz yapan ali koç. Aziz yildirim amatör, ali koç ise profesyonel ve organize bir kötülüktür. Konuşmasında aziz yıldırım'ın eleştirilerine de yanıt veren ali koç, benim için sadece aziz yıldırım'sınızdır. Seçime kısa süre kala çok konuşulacak açıklamalar yapan koç, aziz yıldırım'ın 'bir daha adını anmam' sözüne cevap verdi: Fenerbahçe'nin yeni başkanı ali koç, kongrede aziz yıldırım'ın kazanırsam kulübe 150 milyon tl vereceğim. sözlerinin ardından bir fazlasını vereceğim. demişti. Fenerbahçe yüksek divan kurulu'nda konuşan ali koç, aziz yıldırım'a başkanlık yolunda meydan okudu. Fenerbahçe başkanı aziz yıldırım, ali koç'un 1.5 yıldır kongre çığırtkanlığı yapıldığını savunurken, fenerbahçe camiası artık bölünmüştür, ali koç'u tebrik ediyorum dedi. Fenerbahçe başkanı aziz yıldırım, kulübün haziran ayındaki kongresinde başkan adaylığını uzun bir süre önce açıklayan ali koç'u işaret ederek, hiçbir kulüpte 16 ay önceden aday çıkmaz. dedi.

Ali koç aziz yıldırım'ın iki katı konuşuluyor! Geçen gün aziz yıldırım'ın kendisine yönelik ağır eleştirilerine cevap veren. Fenerbahçe başkanı aziz yıldırım, başkan adayı ali koç'un dün akşam üyelerle bir araya geldiği toplantıda yaptığı, 'arkamdan işler, kumpaslar çevriliyor' sözleri üzerine bir açıklama yaptı. Ali koç ve aziz yıldırım kavgası derlemeler. Başkan adayları ali koç ve aziz yıldırım'ın fenerbahçe seçimli olağan genel kurulu'nda kendilerine verilen ek sürede konuşmalarının tamamı.tivibu.

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a tepki! 'Deli saçması' - Tüm ...
Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a tepki! 'Deli saçması' - Tüm ... from i12.haber7.net
Fenerbahçe'de 3 haziran'da başkan seçilen ali koç'un bahsettiği kötü tablonun sebebi ortaya çıktı. Aziz yildirim her ne kadar fenerbahce icin tesislesme zararı düşünmem. O olmasaydı ben burada olmazdım, bu stat olmazdı. dedi. Aziz yildirim'in öncelikli derdi fenerbahçe'nin ba$arisidir. Fenerbahçe başkanı ali koç, benim bir fetö projesi olduğumu anlatmışsınız, yazıklar olsun. 3temmuz sürecinde fenerbahçeye alçakça saldıran gazeticelerle söyleşi yapan aziz yıldırım. Fenerbahçe kulübü başkanı aziz yıldırım önemli açıklamalarda bulunarak; Geçen gün aziz yıldırım'ın kendisine yönelik ağır eleştirilerine cevap veren.

Fenerbahçe başkanı aziz yıldırım, ali koç hakkında açıklamalarda bulundu.

Aziz yildirim'in öncelikli derdi fenerbahçe'nin ba$arisidir. Fenerbahçe'de 3 haziran'da başkan seçilen ali koç'un bahsettiği kötü tablonun sebebi ortaya çıktı. Koç, aziz yıldırım'ın sert ifadelerine aynı şekilde yanıt verdi Ali koç ve aziz yıldırım kavgası derlemeler. 3 yıl önce fenerbahçe kongresinde sayın ali koç büyük teveccühle başkan seçildi. Fenerbahçe başkanı ali koç, aziz yıldırım'ın sözlerine sert bir dille yanıt verdi. Ali koç 1907 tribünü'nün o dönemki başkan aziz yıldırım ve yöneticilerin eseri olduğunu belirterek şu an 1907 tribünündeyiz. Fenerbahçe başkanı aziz yıldırım, ali koç'un 1.5 yıldır kongre çığırtkanlığı yapıldığını savunurken, fenerbahçe camiası artık bölünmüştür, ali koç'u tebrik ediyorum dedi. O olmasaydı ben burada olmazdım, bu stat olmazdı. dedi. Fenerbahçe başkanı ali koç, olağan seçimli genel kurul'un ilk gününde aziz yıldırım'a yanıt verdi. Aziz yıldırım, fenerbahçe kulübü'ne vereceği parayı da açıkladı. Yazıları, ekşisözlük gibi içerik platformlarının tamamı analiz edildiğinde ali koç'un bahsedilme sayısının 235.034, aziz yıldırım'ın 137.057 olduğu görülüyor. Adımı anmadan dayanamaz. ali koç, bize 'ne projeniz var?' diyorlar.

Sayın ali koç, 24 temmuz'da, 'camiaya sesleniş' adlı programın başında, kulübümüzün, '3 temmuz ali koç. Yazıları, ekşisözlük gibi içerik platformlarının tamamı analiz edildiğinde ali koç'un bahsedilme sayısının 235.034, aziz yıldırım'ın 137.057 olduğu görülüyor.

Posting Komentar

0 Komentar